Inspiratsioonikoolitus Lahtis SaSAK tsirkuseartistide koolis

6.-7. aprillil toimub järjekordne Tsirkusestuudio Folie inspiratsioonikoolitus Lahtis SaSAK tsirkuseartistide koolis.

Lahtisse sõidab kogu Folie treenerite kollektiiv koos kogenumate õpilastega. Koolituse eesmärgiks on pakkuda õpilastele võimalust proovida erinevaid põnevaid tsirkusealasid, mis huvikooli tingimustes ja ka õpilaste noorust arvestades jäävad muidu kättesaamatuks. Koolitus annab võimaluse sõna otseses mõttes lennata ja pakub õpilastele motivatsiooni ja inspiratsiooni tsirkuse maastikul jätkamiseks. Treenerid osalevad protsessis nii õpilaste kui õpetajatena sõltuvalt töötubade iseloomust. SaSAK-i inspiratsioonikoolitustelt tuuakse Eestisse tagasi tsirkusetehnikate oskusteavet, kaasaegseid õpetamismeetodeid ja tsirkusealasid, mida Eestis varem tehtud ei ole.