Tsirkusefestival Tsirkusepuu

5. 13. augustini toimub Kadrioru pargis rahvusvaheline tsirkusefestival Tsirkusepuu.

Osalevad noortetsirkuste grupid Amsterdami tsirkusest Elleboog , Londoni tsirkusestAlbert&Friends Instants Circus, Belgiast Leuveni linnast Circus in Beweging, Hannoverist tsirkusekeskus Circo, Lahtist Salpausi Koolituskeskuse (profi)tsirkusekool, Eestist Folie ja Omatsirkus ning mustkunstnikud prof. Charlekas ja dr. Cubo.  Veel saab esinemas näha percussioni bande Trummit (Eesti) ja Dynamo (Belgia) ning tulegruppi Flameous ja kloune Piip ja Tuut uudse etendusega “Piip ja Tuut köögis”.

5. augustil avame festivali rongkäiguga Tallinna kesk- ja vanalinnas ning suurepärase uue tsirkuse etendusega The Time Between Hamburgist. Iga päev toimuvad vahvad üritused ka pargis, vaata lisa Tsirkusepuu nupu alt lehe päises.

Külalisetendustest soovitan: The Time Between ja Resilience

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.