Circus Tree 2015

CT_sinineTaustaga-aastaga
Rahvusvaheline kaasaegse tsirkuse festival
CIRCUS TREE 2015
24.-29. august 2015 Tallinn

 

Augusti lõpus leiab Tallinnas aset 6 päevane rahvusvaheline kaasaegse tsirkuse festival. Linna vallutavad oma ala parimad tsirkuseprofessionaalid Prantsusmaalt, Rootsist, Soomest ja Eestist. Vaata festivali ülevaadet!
Uudne etenduskunst toob publikuni täiuslikud lavastused Nordea Kontserdimajas ning Kumu auditooriumis. Nende seas ka Folie VIU grupi esietendus “Vaikus” ning Ireen Peegel/Grete Gross “Showcase”.
Circus Tree välietendused ja südmused toimuvad Tallinna vanalinnas ja Kadrioru pargis. Kadrioru parki luuakse festivali ajal maagiline tsirkusemaailm, kus saavad kokku pargi-, visuaal- ja tsirkusekunst. Parki on oodatud kõik, kes soovivad vaadata ning ise tsirkusevahendeid proovida.

 

Vaata programmi www.circustree.ee.

 

Sündmused Kadrioru pargis 27.-29. august
Neljapäeval, 27.08 kell 17.30 kuulutab tänavaartist Magic Thor (SWE) Kadrioru pargis, vana purskkaevu juures avatuks Tsirkuse Allee. Esitletakse kunstiinstallatsioone, mis on inspiratsiooni saanud kaasaegsest tsirkusest. Autor on noor kunstnik ning ühtlasi ka tsirkuseartist ja Tsirkusestuudio Folie treener Maarja Roolaht. Kui aastal 2011 istutati Kadrioru parki Tsirkusepuu, siis sellel aastal maalitakse puu kujund kasutamata jäänud purskkaevu sisse. Avamisel tutvustatakse Kadrioru pargis toimuma hakkavaid sündmusi.

 

Tsirkuse Alleel 28.-29.08 toimub sündmusi kogu perele – saab vaadata nii laste kui noorte artistide tänavaetendusi. Väikesed tsirkuseartistid erinevatest Eesti tsirkusestuudiotest esitavad lühikavasid lasteetendusel “Folie ja sõbrad”. Kogenumad artistid demonstreerivad õhuakrobaatikat, hiina masti etteasteid, köielkõndi, monorattasõitu ja palju muud.

Uksed avab lapsele ja lapsevanemale mõeldud ühine “Tsirkuse mängutuba” Belgia juhendaja Rika Taeymansi käe all. Tsirkuse Vabaõhukoolis 29.08 Kaupo Pilderi jt treenerite juhendamisel saab proovida erinevaid tsirkusealasid ja vahendeid.

 

Pered on oodatud piknikule koos armastatud Piibu ja Tuuduga. Võtke kaasa oma piknikukorv või külastage Reval Cafe müügitelki.

 

Festivali lõpetab Muinastulede ööl FOGGYFIRE kaunis tuleetendus grupilt Flameous.

 

Täpsem info on üleval Circus Tree kodulehel www.circustree.ee  ning värskemaid uudiseid facebook.com/TsirkusePuu

 

Korraldajad: AD Productions, Soome Instituut, Prantsuse Instituut, Kadrioru Park, Tsirkusestuudio Folie, Baltic-Nordic Network, Kaasaegse Tsirkuse Arenduskeskus

Toetajad: Soome Haridus-ja Kultuuriministeerium, Eesti Kultuuriministeerium, Hasartmängumaksu Nõukogu, Prantsuse Instituut, Soome Kultuurifond, Tallinna Kultuuriväärtuste Amet, Overall, Nordea Kontserdimaja, Saka Mõis, Tikkurila, Automaailm, Tallink, Postimees, Reval Cafe, Raadio2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.